02156879255

info@khdco.ir

بالابر تلسکوپی مدل KT180 -3S

امروزه بالابر ها در شکل و اندازه های مختلف و همچنین با مکانیزم های گوناگونی تولید می شوند . برخی برای کار در ساختمان ، فروشگاه ، انبار و …. به کار برده می شوند و برخی هم برای کارهای صنعتی و تخصصی همانند کار روی خطوط برق یا تیرهای چراغ برق و عملیات زیبایی شهر و …

مکانیزم بالابری روی عملکرد ، شکل و اندازه و ظرفیت دستگاه تاثیر می گذارد . یکی از مکانیزم های مهم در صنعت بالابر و جرثقیل مکانیزم هیدرولیکی است . سیستم هیدرولیک به روش های بکارگیری سیال تحت فشار در انتقال و کنترل قدرت آن هم با دقت و قدرت بسیار زیاد گفته می شود . این روش انتقال نیرو امروزه در بسیاری از صنایع دیگر هم کاربرد دارد .

مزایای بالابر هیدرولیکی 

اما مزایای یک سیستم هیدرولیکی در مقایسه با سایر روش های انتقال نیرو شامل موارد زیر است .

  1.  قابلیت افزایش نیرو در حین انتقال
  2. ضریب اطمینان بالا
  3.  طراحی ساده
  4.  انعطاف پذیری
  5.  دقت کنترل

همه مزایای فوق سبب شده است که بالابر هیدرولیکی نسبت به سایر مکانیزمهای بالابری برتری داشته باشد . در این مدل بالابر قطعات محرک کمتری نسبت به سایر انواع  وجود دارد و می توان در هر نقطه به حرکت های خطی و دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت ، به این دلیل که  انتقال نیرو توسط  سیال پرفشار (روغن هیدرولیک ) در شیلنگ های هیدرولیک و سپس جک ها صورت میگیرد ولی در سایر انواع بالابر ها برای انتقال نیرو و بالارفتن از اجزای مانند چرخ دنده ها ، اهرم ، گاردان و … استفاده می شود.

در بالابر هیدرولیک با اعمال نیروی کم می توان به نیروی  دقیق و بسیار زیادی دست یافت و همچنین می توان نیروهای بزرگ خروجی ( بوم های باز شده و ظرفیت سبد ) را با استفاده از نیروی کمی ( باز و بسته کردن شیرهای هیدرولیک ) کنترل نمود. استفاده از شیلنگ های های انعطاف پذیر ، سیستم های هیدرولیک را به سیستم های انعطاف پذیری تبدیل می کند که در آنها از محدودیت های مکانی که برای نصب سیستم های دیگر به چشم میخورد خبری نیست . استفاده از شیرها قفل کننده هیدرولیکی روی جک ها سیستم مقاومی در برابر بارهای ناگهانی ، حرارت ساخت که نشان از اطمینان این سیستم دارد.

شیر های قفل کننده هیدرولیک

شیرهای قفل کننده هیدرولیک

روش عملکرد بالابر هیدرولیکی به این صورت می باشد که توسط یک پمپ هیدرولیکی (P.T.O ) که از نیروی بغل گیربکس ماشین بالابر استفاده میکند سیال تحت فشار را که در اینجا همان روغن هیدرولیک است را از شیلنگ های انتقال، عبور می دهد و به درون جک ها می رساند و این جک ها هم بوم های بالابر را باز و بسته میکنند . این مکانیزم بر اساس قانون پاسکال می باشد که شرایط زیر را بیان می کند :

  1. فشار سرتاسر سيال در حال سکون يکسان است .
  2. در هر لحظه فشار استاتيکي در تمام جهات يکسان است.
  3. فشار سيال در تماس با سطوح بصورت عمودي وارد ميگردد.

اجزای تشکیل دهنده بالابر هیدرولیک  :

1- مخزن هیدرولیک که برای نگهداری روغن هیدرولیک استفاده می شود .

2- پمپ هیدرولیک که سیال را درون سیستم به جریان می اندازد و نیروی خود را از بغل گیربکس (P.T.O) ماشین بالابر می گیرد

3- شیرها که وظیفه کنترل جریان و هدایت و جهت سیال به کار می روند

4- جک های هیدرولیکی که برای تبدیل نیروی سیال به حرکت خطی و باز و بسته کردن بوم ها استفاده می شوند.

حرکت بالابر

جک هیدرولیک بوم ها را باز و بسته میکند

کلیه محصولات تولیدی شرکت کارا هیدرولیک دماوند که شامل انواع بالابر پشت خودرویی میباشد از نوع ببالابر هیدرولیکی هستند. ضریب اطمینان این محصولات بسیار بالا بوده و از نظر امنیت بالابر در بالاترین سطح می باشند و کلیه محصولات قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی می باشند.

هرگونه کپی برداری از این مطلب تنها با درج نام وب سایت کارا هیدرولیک دماوند مجاز است .

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ثبت ديدگاه

Fav-icon